Zakelijke post- en pakketbezorging

Post en pakketten versturen met een goed gevoel

Wilt u zakelijke pakketten, brievenbuspakketjes, aangetekende post of dagelijkse post versturen en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere samenleving? Laat dan uw post versturen door Caparis. Wij verzorgen dagelijks de verwerking en bezorging van zakelijke post, pakketten en mailings. Dat doen we lokaal, nationaal en internationaal tegen heel gunstige tarieven. En bewezen zorgvuldig en snel.

Wij zijn een talentbedrijf. Elke dag gaan zo’n 130 medewerkers met een talent voor pakket- en postbezorging voor onze klanten op pad. Met plezier bezorgen ze alle pakketten en poststukken op de juiste adressen. Waar het kan met de fiets of bakfiets, waar het moet met een elektrische auto voorzien van onze zelfopgewekte zonnestroom. Duurzaamheid vinden we belangrijk; als het gaat om energie, maar ook om samenwerkingen. 

‘Caparis Business Post is een professioneel postbedrijf, net als PostNL Zakelijk, maar dan zonder winstoogmerk’

Pakketbezorging

Wist u dat u via ons ook uw pakketten en brievenbuspakketjes kunt verzenden? Ophalen, sorteren, voorzien van track & trace en bezorgen: wij regelen het allemaal. Bovendien heeft u bij ons altijd een vast contactpersoon die uw vragen snel beantwoordt.

Post sorteren, couverteren en bezorgen 

U kunt al uw zakelijk (aangetekende) post binnen Nederland aan ons uitbesteden, zelfs het drukken ervan. We sorteren of couverteren uw post op onze Business Post-locaties in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Daarna zorgen we dat uw post op tijd op de juiste adressen komt. Bijna alle adressen in Friesland doen wij zelf. Op plekken waar wij niet komen werken we samen met andere Business Post-talentbedrijven. En voor adressen buiten het bezorggebied van Business Post werken we nauw samen met PostNL, u betaalt dan het gewone PostNL-tarief en heeft nergens omkijken naar. 

Lokaal bezorgen we binnen 24 uur. Poststukken met een (inter)nationale bestemming binnen 48 uur. Waar uw poststukken ook heen moeten, Caparis Business Post regelt het voor u. In onze brochure vindt u onze voordelige tarieven en alle vestigingen van Business Post in Nederland.

Kijk hier voor onze tarieven: 

Tarievenkaart 2024

Zorgvuldig én snel? Zeker wel 

Wij zijn een talentbedrijf. En dat merkt u: Onze medewerkers hebben een talent voor postbezorging en zijn echte professionals. Ook de feiten en cijfers bevestigen dat onze postbezorging hartstikke professioneel, snel en zorgvuldig is. En dat uw post - ook vertrouwelijke - bij ons in goede handen is.

Net als ieder ander postbedrijf krijgen wij vier keer per jaar een onverwachte steekproef. Deze meet hoe zorgvuldig wij onze post bezorgen. Waar een foutmarge van 2% is toegestaan, blijven wij altijd ruim binnen deze marge. Sterker nog: meestal halen we een score van 99% of 100%. Niet voor niets bezorgen we al jaren vertrouwelijke post van gemeenten, ziekenhuizen en voor verkiezingen.

Caparis Business Post is een door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) erkend pakket- en postbedrijf. We voldoen aan alle kwaliteitseisen, zoals de eisen ter bescherming van persoonsgegevens. Caparis is ISO 27001, de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging, gecertificeerd.

Klanten over post en pakketten versturen met Caparis 

Wij werken al vele jaren met Business Post van Caparis. Een vast team dat passie, betrokkenheid en vooral plezier laat zien.’

Walter, Gemeente Leeuwarden

‘Wij zijn blij met de snelle communicatie en oplossingsgerichtheid. Een duurzame partner!’

Mariëtta, Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

Wilt u post en pakketten versturen met Caparis?

Neem contact op met Sanne Pijl voor een vrijblijvend gesprek over onze postbezorging.

Kiest u ook voor onze pakket- en postbezorging?

 • Volledig ontzorgd voor uw zakelijke pakketten en post - ook naar particulieren
 • Voor al uw lokale, nationale en internationale pakketten en post
 • Pakketten en post ophalen, sorteren, couverteren én drukken ook mogelijk
 • Zorgvuldig, snel, gunstige tarieven en een vast contactpersoon
 • Uw pakketten en post bezorgd met oog voor mens en maatschappij
 • ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd

Business post

Ook dit is Caparis Business Post 

Couverteren 

Caparis Business Post verzorgt niet alleen de bezorging van post, maar kan ook het couverteren voor u uit handen nemen. Couverteren is het vouwen, samenvoegen en juist verpakken van poststukken. Voor het couverteren maken we gebruik van hoogwaardige couverteermachines. Wilt u bijvoorbeeld een brochure, retourenveloppe en een begeleidende brief versturen? Dan kunnen onze couverteermachines volautomatisch de brief vouwen, deze samenvoegen met de brochure en de retourenveloppe, in de juiste enveloppe doen en tenslotte dichtplakken. En dit alles op hoge snelheid en onder toezicht van onze - zeer precieze - medewerkers.

Haalservice en postbus-brengservice 

Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van onze haalservice. Wij halen dan iedere dag de uitgaande post en pakketten op bij uw bedrijf, frankeren deze en regelen (of doen zelf) de bezorging. Hiermee bespaart u tijd maar ook geld: ons tarief is zo’n vier keer lager dan dat van grote postbedrijven. Ook kunt u gebruikmaken van onze postbus-brengservice. Hierbij legen wij elke ochtend uw externe postbus en brengen de post voor 9.00 uur bij uw bedrijf.

Wist u dat wij ook drukwerk doen? 

Samen met onze grafische afdeling kunnen wij het hele productieproces van uw direct mails uitvoeren: van drukken tot afwerking en dus bezorging. Lever met een gerust hart uw drukwerkbestanden bij ons aan, dan zorgen wij ervoor dat uw direct mail netjes en snel op de mat valt bij de geadresseerden.

foto 4

Afbeelding

Foto 4

Afbeelding

Zo werken we

 • 1
  Wilt u werk aan Caparis uitbesteden? Sanne Pijl gaat graag met u in gesprek.
 • 2
  We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden voor postbezorging.
 • 3
  U ontvangt een passend voorstel.
 • 4
  Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag!
 • 5
  We maken heldere afspraken over het werk dat u aan ons uitbesteedt.
 • 6
  Talent van Caparis start met verwerken en/of bezorgen van uw zakelijke post.

Wilt u werk of diensten aan Caparis uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Neem direct contact op met Sanne Pijl

Afbeelding
Sanne Pijl