Specialist in verpakken: ompakken, flowpacken en meer

Co packing van het hoogste niveau

Zoekt u een ervaren partner voor co packing? Welkom bij Caparis. Wij zijn een specialist in het verpakken van food en non-food. U kunt bij ons terecht voor omverpakken, flowpacken, afvullen, etiketteringen en meer. Wij verzorgen eenvoudig inpakwerk maar ook complexe verpakkingsprocessen. Waarom juist onze mensen dit werk zo goed kunnen? We leggen het u graag uit.

Bij Caparis werken we met geavanceerde machines, geconditioneerde ruimtes en een groot team van gekwalificeerde medewerkers. Dat doen we vanuit Heerenveen, Drachten en Leeuwarden voor bedrijven in heel Nederland en België. Elke opdracht kunnen wij flexibel, snel en volgens een op maat gemaakte aanpak verwerken. Wij zijn een co packer waar u op kunt bouwen. 

‘Juist onze mensen zijn de beste verpakkers die u kunt wensen’

Talent voor verpakken 

Caparis is een talentbedrijf. Dat betekent dat wij in de talenten van onze medewerkers denken, niet in beperkingen. Zo zijn er elke dag circa 1000 medewerkers aan de slag voor onze klanten, ieder met zijn of haar eigen verpakkingstalent. Waar de ene collega een onaflatende scherpe blik heeft, is de ander een kei in repeterend werk en heeft weer een ander een hoog werktempo. Samen zijn zij het beste verpakkingsteam dat u zich kunt wensen. En met het benutten van dit talent, doet u ook nog iets moois voor de maatschappij.

Uw veelzijdige partner voor co packing 

 • Omverpakken en herverpakken
 • Flowpacken en sealen
 • Bundelpacken 
 • Krimpen plastic verpakkingen
 • Etikettering en labelen

Machinaal en handmatig verpakken 

We beschikken over moderne machines, zoals multihead-afvullijnen en lijnen voor krimpen, sealen, bundelpacken, flowpacken, etikettering en labelen. Ieder product wordt volgens de geldende kwaliteitseisen verpakt. Indien nodig werken we in onze geconditioneerde verwerkingsruimtes waar we uw product op precies de juiste temperatuur houden. Is een product niet geschikt voor machinale verpakking? Dan kiezen we voor een handmatig verpakkingsproces.

Frozen Food

Caparis heeft een gespecialiseerde afdeling waar gekoelde en diepgevroren producten worden ingepakt. Denk aan maaltijden voor de vliegtuigmaatschappijen, luxe broodjes en brioches. We beschikken over een vriesruimte voor 120 pallets en geconditioneerde ruimtes waar we uw product verwerken. Deze video laat zien hoe wij werken bij Frozen Food. 

Meer dan co packing 

Caparis neemt uw volledige verpakkingsproces uit handen. We adviseren u over verpakkingsmogelijkheden en verzorgen opslag en voorraadbeheer. Ook koel- en vriesopslag tijdens het verwerkingsproces is mogelijk. Wilt u ook het transport van uw producten door ons laten uitvoeren? Caparis werkt samen met partners voor logistiek en transport. En goed om te weten, we werken volledig CO2-neutraal.

Klanten over verpakken uitbesteden aan Caparis 

‘De mensen van Caparis omverpakken onze Snelle Jelles in toonbankdoosjes en voorzien onze luxe Peijnenburg-koeken van een sleeve en een omdoos. Onze ervaringen zijn bijzonder positief. Onze kwaliteitsmedewerkers zijn eigenlijk altijd tevreden. Naast verpakken van koek laten we ook de groenvoorziening bij ons bedrijf verzorgen door Caparis.’

Frank, plantmanager Peijnenburg

Wilt u werk of diensten aan Caparis uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Kiest u ook voor verpakken met Caparis?

 • Modern machinepark en verpakkingstalent
 • Skal-certificaat en FSSC 22000 / ISO 9001 / ISO 27001
 • Geconditioneerde verwerkingsruimtes
 • Ook advies, opslag en logistiek
 • Concurrerende tarieven
 • CO2-neutrale productie

Door ons verpakt goederen vindt u overal

Door ons verpakte goederen vindt u overal

De kans is groot dat u eens een product hebt gegeten, gebruikt of gekregen dat door Caparis verpakt is. We flowpacken bijvoorbeeld veel bekende koekjes en snoep, bundelpacken blikjes in trays, ompakken maaltijden en snacks waarvan u geniet tijdens een vliegreis, verpakken chocoladeproducten voor de grote supermarkten, en voor de feestdagen zijn we druk met kerstpakketten inpakken. 

‘Hartje zomer vullen wij 1,5 miljoen zakjes chocoladekruidnoten af in geconditioneerde ruimtes’

Hartje zomer gaan er miljoenen chocoladekruidnoten door onze multiheadwegers. Dat afvullen resulteert in zo’n 1,5 miljoen zakjes, die vervolgens naar de bekende supermarkten en warenhuizen in Nederland gaan. Dat het dan buiten 25+ graden is, is voor ons geen probleem. Wij beschikken over geconditioneerde (gekoelde) werkruimtes, koelcellen en een ruim vrieshuis. Zo verpakken en bewaren wij uw voedingsmiddelen in optimale conditie.  

Kwaliteit en certificering 

Het feit dat wij zowel chocoladeproducten als pet food verpakken zegt iets over onze standaarden voor kwaliteit en voedselveiligheid. Wij kunnen garanderen dat er geen spoor van het een in het ander zit. Onze kwaliteitsdienst ziet hierop toe, deze controleert alle producten die wij verpakken, of het nu om flowpack, ompak, krimpen of bundelpacken gaat. Caparis mag dan ook het FSSC 22000/ISO 9001 en het Skal-certificaat voor biologische producten voeren.

foto 1

Afbeelding

foto 3

Afbeelding

In 6 stappen verpakken uitbesteden

 • 1
  Interesse in verpakken met Caparis? Een van onze Sales Managers gaat graag met u in gesprek.
 • 2
  Ompakken, flowpacken of anderszins verpakken? We bespreken al uw wensen en onze mogelijkheden.
 • 3
  U ontvangt een passend voorstel voor onze diensten als co packer.
 • 4
  Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag!
 • 5
  We maken heldere afspraken over het verpakkingswerk dat u aan ons uitbesteedt.
 • 6
  Talent van Caparis start met verpakken van uw goederen of voedingsmiddelen.

Wilt u werk of diensten aan Caparis uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Neem contact op met Albert Hoekstra

Afbeelding