Verrassend Werk! Pick Up Points

Geholpen met een glimlach bij nieuwe Pick Up Points

Afbeelding


Een pakketje versturen of laten bezorgen? Dat kan sinds eind 2023 bij de Pick Up Points van Caparis. Elke vestiging heeft nu een eigen Pick Up Point, natuurlijk bemenst door de enthousiaste medewerkers van Caparis. 

Een Pick Up Point is een pakketpunt. Je kunt er pakketjes versturen of naartoe laten sturen. Je hoeft dan niet thuis te blijven om op de bezorger te wachten, maar bepaalt zelf wanneer je jouw pakket ophaalt. Handig én duurzaam, want de pakketbezorger hoeft naar minder adressen te rijden. De Pick Up Points van Caparis verwerken pakketjes van DHL, DPD, GLS en Homerr.

De pakketpunten zijn een mooie aanvulling op de bestaande diensten van Caparis. Medewerkers leren er om direct contact te hebben met klanten. Klanten maken op hun beurt kennis met Caparis. 

Afbeelding


Jimmy werkt bij het Pick Up Point in Leeuwarden. Iedereen die het pakketpunt binnenstapt, begroet hij met een grote glimlach. Jimmy doet zijn uiterste best om elke klant zo goed en vriendelijk mogelijk te helpen.

Komt iemand een pakket ophalen? Dan zoekt Jimmy razendsnel het juiste pakket uit de stelling. Een pakketje dat verzonden moet worden, voorziet hij van een verzendlabel. Via een apparaatje meldt hij het pakket aan bij de vervoerder. Daarna legt hij het netjes in de rolcontainer of postzak: klaar voor verzending.

Afbeelding


Steeds meer mensen weten de Pick Up Points van Caparis te vinden. Het pakketpunt in Leeuwarden verwerkte in februari zelfs bijna duizend pakketten. Als het aan Jimmy ligt, worden dat er nog veel meer!