Schoonmaakservice

Uw schone werkomgeving, onze zorg

Een schone (werk)omgeving is wel zo prettig. Dat begrijpen de medewerkers van Caparis Schoonmaakservice als geen ander.

Onze schoonmaakservice heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een unieke schoonmaakorganisatie die zaken net even anders aanpakt dan een regulier schoonmaakbedrijf. Wij streven naar de hoogste servicegraad en onderscheiden ons door een pragmatische aanpak waarbij mensgerichtheid, samenwerking en het leveren van kwaliteit voorop staan.

Bovendien besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze medewerkers. Daardoor zijn ze op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze werken met moderne materialen en houden we ons aan de eisen die door de arbodienst worden gesteld.

Basispakket

Het basispakket van onze schoonmaakservice bestaat uit algemeen schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, fabrieken, bedrijfsgebouwen, onderwijsgebouwen en overheidsinstellingen. Tevens verzorgen wij (samen met onze gespecialiseerde partners) meer specialistische schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging, dieptereiniging van sanitair en (groot)keukens.

Dagschoonmaak

Onze schoonmaakservice werkt volgens het principe van dagschoonmaak. Dit betekent dat wij onze schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren tijdens kantooruren. Op deze manier is er direct contact mogelijk tussen de gebouwgebruikers en de schoonmakers. Hierdoor kunnen we nog beter rekening houden met de specifieke wensen van de gebouwgebruikers.

Controle en begeleiding

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen, worden de werknemers van Caparis (zo nodig) intensief begeleid. Onze werkleiding controleert het geleverde werk, maar heeft ook veel aandacht voor onze mensen. Zowel op persoonlijk, als op professioneel vlak. Dat levert betrokken arbeidskrachten op, die terecht trots zijn op hun vakwerk.

Schoonmaakmiddelen en -materialen

Caparis werkt uitsluitend met de beste professionele schoonmaakmiddelen en materialen. Caparis maakt hierbij gebruik van de producten van Alpheios. De productspecialist van Alpheios staat ten alle tijden voor ons klaar om te helpen met het vinden van de meest effectieve en efficiënte werkmethodiek. Onze schoonmakers worden door Alpheios getraind voordat een nieuw product wordt geïntroduceerd. Op deze manier borgen wij dat er altijd op de juiste manier gebruik wordt gemaakt van de middelen en materialen.

Wilt u werk of diensten aan Caparis uitbesteden?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Kiest u ook voor Caparis Schoonmaakservice?

 • 24 uur per dag inzetbaar
 • Uiteenlopend schoonmaakwerk
 • Geschoolde medewerkers
 • Moderne en duurzame materialen

Zo werken we

 • 1
  Wilt u werk aan Caparis uitbesteden? Eén van onze salesmanagers gaat graag met u in gesprek.
 • 2
  We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden.
 • 3
  U ontvangt een passend voorstel.
 • 4
  Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag!
 • 5
  We maken heldere afspraken over het werk dat u aan ons uitbesteedt.
 • 6
  Talent van Caparis start met het uitvoeren van uw productiewerk.

Hebt u vragen?

Of wilt u meer weten over wat Caparis voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op!

Neem direct contact op met Sanne Pijl

Afbeelding
Sanne Pijl