Onze maatregelen in verband met corona

In Nederland gelden ingrijpende landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De maatregelen hebben een grote impact op onze samenleving en dus ook op onze organisatie.

Een groot deel van onze collega’s behoort tot de risicogroep. Daarom hebben wij ter bescherming van onze medewerkers en hun omgeving besloten om vanaf dinsdag 17 maart niet-vitale bedrijfsprocessen op onze vestigingen tijdelijk stop te zetten en gedeeltelijk te sluiten.

Samen met onze mensen, klanten en partners doen we ons uiterste best om zoveel mogelijk vitale bedrijfsprocessen in stand te blijven houden. Denk aan werkzaamheden ten behoeve van de productie van levensmiddelen, de bezorging van (medische) post en pakketten, de schoonmaakdienst enz.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk die we hiervoor hebben ingericht.

T: (0512) 586 586
E: corona@caparis.nl

Hoe blijf je vitaal tijdens de coronacrisis?

Voor veel van onze medewerkers is dat een grote uitdaging. Caparis vindt de vitaliteit van zijn medewerkers heel belangrijk. Ook nu de meesten van hen even niet naar het werk kunnen! Daarom ontvingen alle medewerkers van Caparis een posterzine vol tips om vitaal te blijven. Het posterzine biedt inspiratie om thuis voldoende te bewegen en gezond te eten, maar ook handvatten om structuur aan je dag te geven en piekeren tegen te gaan.

Wil je de poster en onze tips ook delen in jouw organisatie? Dan kan! 

Wij gebruiken cookies op deze site om jouw ervaring te verbeteren.