Groene vakantiekrachten gezocht!


In de zomervakantie hebben wij weer enthousiaste vakantiekrachten nodig!! Vind jij het leuk om buiten in het groen te werken en wil je een goed salaris? Dan is dit het werk voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Caparis, een sociale onderneming, die onder meer actief is in de onderhoud van de Friese natuur. Wij zorgen ervoor dat plaagsoorten als waternavel en distels geen kans krijgen en dat de plantsoenen er netjes bij liggen.

Wat je doen?
’s Morgens stap je samen met je collega’s in de bus en rijden jullie naar je werkplek. Dat kan Jubbega zijn, waar jullie met netten de waternavel te lijf gaan. Of de zeedijk, waar jullie de distels gaan bestrijden. Of misschien gaan jullie naar een plantsoen, waar gesnoeid en gemaaid moet worden. Wat het ook wordt: je komt altijd om de mooiste plekken in de natuur. En aan het eind van de dag klim je wat gespierder en wat gebruinder weer in de bus terug.

Wat vragen we van je?
• Je beschikbaar bent in juni, juli en/of augustus
• Je 16 jaar of ouder bent

Wat krijg je van ons?
• Een goed salaris
• Een prima werksfeer
• Leuk werk in de buitenlucht

Meer weten of meteen solliciteren?
Bel of mail Jacob van Dijk:
werkeninhetgroen@caparis.nl
06 22 48 81 50