Caparis wint 2e prijs Duurzame Innovatie Challenge

Gisteren stonden we in de finale van de Duurzame Innovatie Challenge in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Wat een superleuke, inspirerende dag was het! En trots zijn we natuurlijk ook, want wij wonnen de tweede prijs met onze challenge. Die luidde: hoe kunnen wij onze medewerkers optimaal mee laten liften op onze duurzaamheidsambities?

Het team dat aan ons was gekoppeld had een interactief online spel bedacht om medewerkers mee te nemen in de verduurzaming van Caparis. Leuk om te melden dat Jeroen Spoelstra van HRM ook deel uitmaakte van dit team.

Op het hoofdpodium van de Elfstedenhal, met in de zaal vele Friese ondernemers en organisaties als de Freonen fan Fossylfrij Fryslân werden de ideeën gepitcht. Een jury bestaande uit de Commissaris van de Koning Arno Brok, Leeuwarder wethouder Friso Douwstra en Anne-Wil Lucas, StartupDelta – directeur Breakthrough Technologies, bepaalde welk team met welke challenge in de prijzen viel.

Ons team won de tweede prijs en incasseerde daarmee 500 euro cash en faciliteiten om het gepitchte idee uit te werken. Daar zijn we uiteraard heel blij mee!

afbeelding bij artikel

Op de foto onze prijswinnaars met v.l.n.r. Aris Leijendekker, programmamanager duurzaamheid, Sander Douma, collega Jeroen Spoelstra, Menno Brunia en Chun Lam.