Duurzame Innovatie Challenge Fryslân

Vandaag zijn wij op de bootcampdag van de Duurzame Innovatie Challenge Fryslân. Samen met inspirerende, gemotiveerde deelnemers gaan we op zoek naar creatieve antwoorden op ons vraagstuk: hoe kunnen wij onze medewerkers optimaal mee laten liften op onze duurzaamheidsambities? Het belooft een dag vol brainstormen, energie en inspiratie te worden!

Elektrisch rijden is mooi, zonnepanelen en warmtepompen ook, maar met een smalle beurs is het lastig investeren in verduurzaming. Caparis streeft naar verduurzaming en is daar hard mee bezig. Natuurlijk willen we onze medewerkers hier graag in meenemen.

Er zijn in totaal achttien verschillende challenges van organisaties en bedrijven uit Friesland. Zij hebben allemaal een duurzaam vraagstuk dat ze willen op laten lossen. De challenges zijn verdeeld over drie verschillende thema’s: circulariteit en energie, sociale innovatie en duurzame organisaties. Caparis is ingedeeld bij het thema duurzame organisaties.

De challengewinnaars gaan door naar de finaledag op 13 november in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Meer informatie vind je op de website duurzame-innovatie-challenge.frl